AVDJ-Graphics logo
WEBDESIGN
Healthy-GO
Hendrik Vervaet
Van-Driel-Publishing-IMAC
iMac 24 mont lebiez3

Webdesign

Uw online visitekaartje

Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Of je nu zelfstandig onderneemt, een muziekgroep hebt, een winkelier bent of een hobbyist (of alles daar tussenin), je hebt een website nodig om online vindbaar te zijn. Naast een volledige huisstijl en drukwerk verzorgt AVDJ-Graphics ook jouw online visitekaartje: een op maat gemaakte website die op alle platformen goed tot z'n recht komt. 

 

Neem contact op en zorg ervoor dat jouw passie een mooie en opvallende plaats krijgt op het internet.

Helemaal van jou

Persoonlijk

Je website wordt met veel zorg ontworpen en wordt daarna terug aan jou overgedragen. Jouw website is iets persoonlijks en het is dan ook belangrijk dat jij ermee verbonden blijft. Daarom voorzien wij een korte opleiding zodat jij weet hoe je jouw website in de loop van de tijd zelf kunt aanpassen als je dat zou willen.

 

Wil je toch nog extra hulp achteraf? Of wil je zelf helemaal geen werk hebben aan je website? Dan staan wij altijd klaar om jou te helpen!

Op ieder apparaat perfect weergegeven

Responsive

Responsive_webdesign

Wanneer je website responsive is bekom je een optimale webervaring. Het is belangrijk dat een website ideaal en duidelijk wordt weergegeven zowel op een smartphone als op een ipad of computerscherm. Responsive websites passen zich aan het scherm aan waarmee de bezoeker de website bekijkt. Zowel tekst als afbeeldingen zijn bij een responsive website altijd duidelijk, zonder dat je moet inzoomen. De site past zich automatisch aan naar de resolutie van je scherm. De dag van vandaag is dit zeer belangrijk, aangezien men zowel via de gsm als via een computer surft. Laat je website bij ons bouwen en wij zorgen ervoor dat deze perfect responsive werkt.

Webdesign

Enkele van onze projecten

Hendrik Vervaet


Hendrik Vervaet algemene tuinaanneming wou graag een website die helder en overzichtelijk de diensten weergaf die zij aanbieden.


Samen met de klant kozen we voor een strak systeem, volledig in de huisstijl van Hendrik Ook voor de klant is het onmiddellijk duidelijk welke diensten Hendrik aanbiedt. En willen klanten graag nog meer weten, dan zijn ze maar één muisklik verwijderd van meer informatie.

Healthy Go


Voor Heidi Zutterman, eigenaar en coach van haar uniek concept Healthy Go, verzorgden wij een totaalpakket. We begonnen bij haar logo en huisstijl en verzorgden ook het  drukwerk en reclamemateriaal. Verder maakten we een volledig op maat gemaakte website.


Op zoek naar een gezonde levensstijl? Neem zeker eens een kijkje op haar website. Go Heidi Go!


Vakantiehoeve Mont Lebiez


Voor een ontspannen vakantie in het prachtige

Pas de Calais, ben je bij Mont Lebiez aan het juiste adres. Gezellig, warm, landelijk en van alle gemakken voorzien. Deze sfeer hebben we zo goed mogelijk in de kijker gezet door gebruik te maken van heel veel foto's.


De foto's zijn tevens door Avdj-Graphics genomen. 


Van Driel Publishing


Ook voor een professionele webshop met gebruiksvriendelijk beheersysteem kan je bij ons terecht. De webshop van Van Driel Publishing is ook door ons gebouwd. Het werd een kleurrijke website met de mogelijkheid om direct producten te bestellen. Neem zeker eens een kijkje op de site, niet alleen om de dynamische webshop te zien maar ook alle leuke boekjes!

Tip!


Ook onze eigen website is door ons ontworpen. Kijk gerust eens rond, dan zie je welke opties er allemaal mogelijk zijn.