AVDJ-Graphics logo
LOGO / HUISSTIJL

Sterk en uniek

Logo

Logo's zijn onze expertise. We werken er steeds aan om sterke, herkenbare en unieke logos te maken. Logo's die in het oog springen en blijven hangen.


Daarnaast moet een logo ook technisch correct opgemaakt worden. Iets waar wij zorvuldig aandacht aan besteden zodat het logo perfect te gebruiken is voor alle vormen van drukwerk en voor alle online tools.


Het logo is te vergroten zonder enige kwaliteitsverlies.

Herkenbaarheid

Huisstijl

Wilt u uw bedrijf herkenbaar maken, een passende identiteit geven en doen opvallen tussen de concurrentie? Met een huisstijl presenteert u uw bedrijf aan de buitenwereld. Het geeft uw publiciteit een steeds terugkerende kleur, lettertype, vormgeving, … Denk maar aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, uw website en alle andere offline en online communicatie.

Kwaliteit die u verdient

Een goed logo is

Sterk herkenbaar

Een logo moet passen bij de sfeer van uw bedrijf maar heeft ook een heel krachtige herkenbaarheid nodig. Dit is belangrijk in deze dynamische wereld waarin we steeds overrompeld worden met allerelei visuele beelden. Jouw logo moet blijven hangen. Mensen die jouw logo één keer hebben gezien zouden het moeten herkennen wanneer een wagen met je logo aan een snelheid voorbijrijdt. Zelf al hebben ze dit maar in hun ooghoeken kunnen zien nog zonder de tekst te lezen. Dan spreek je van een sterk herkenbaar logo.

Creatief en uniek

Het is vanzelfsprekend dat wij een volledig uniek logo voor jou maken. Het laatste wat we willen is dat twee verschillende bedrijven hetzelfde logo zouden gebruiken. Wij doen onze research in wat er al bestaat net om er zeker van te zijn dat jouw logo eruit springt en blijft hangen. Jouw logo verdient het om enkel geassocieerd te worden met jouw uniek bedrijf. Het moet eenvoudig zijn en toch moeten de mensen denken "waw, leuk gevonden!". Hiervoor mag je op ons creatief brein rekenen! 

Perfect voor web en print

Behalve dat een logo er goed moet uitzien, moet het ook technisch juist zijn opgebouwd. Dit wordt vaak onderschat. Een logo bijvoorbeeld in Photoshop opmaken is echt ten boze en zorgt later voor problemen. Wij zorgen ervoor dat het logo vectorieel getekend is en perfect is opgebouwd zoals het hoort. U ontvangt ook alle originele bestanden. Zo kunt u uw logo moeiteloos gebruiken voor alle toepassingen, zowel voor wel als voor print.

Oneindig te vergroten

Een logo die vectorieel is opgebouwd, bestaat niet uit pixels, dit zal je zien als je gaat inzoomen op de randen. Net daardoor is het ook oneindig te vergroten en dit zonder enig kwaliteitsverlies. U zal hierdoor nooit pixels zien bij het gebruik van uw logo bij gelijk welke toepassing. Zelf op een banner van meters groot blijft uw logo steeds haarscherp. Wij geven u de juiste raad, welke bestanden u dan dient te gebruiken voor welke toepassingen.

Kwaliteit die u verdient

Alleen het beste is goed genoeg

Door onze eigen vakkennis en onze goede samenwerking met verschillende leveranciers, bent u zeker van hoge kwaliteit. Wij regelen alles voor u, van algemeen drukwerk zoals briefpapier en visitekaartjes, tot beachflags en bestickering.


Zo is alles perfect op elkaar afgestemd en krijgt uw bedrijf de professionele uitstraling dat het verdient!

Al eens aan een logo gedacht? Of heeft u er reeds één maar is er nood aan vernieuwing? Wij denken met u mee en creëren iets unieks. We brengen onze ideeën en creativiteit samen en laten uw bedrijf in het oog springen.


Of u nu kiest voor een strak, speels of sierlijk logo, het is belangrijk dat men uw bedrijf snel kan herkennen. Als men uw logo van ver, in het klein en omgekeerd ziet staan en zo nog steeds kan herkennen, dan is het doel geslaagd.